Márkáink

A svéd márka stílusos és környezetbarát étkészletet kínál, minden korosztály számára, 5 unisex színből álló színpalettájával tökéletesen kiegészíti a modern otthont. Termékeik a bambusz evőpálcika gyártása során keletkezett hulladék újrahasznosításából készülnek. A GMO-mentes kukoricakeményítővel és egy 100% -os élelmiszer-minőségű melamin kötőanyaggal keverve a CINK különösen tartós edénykészleteket kínál, amelyek kopás és ütésállóak. Termékeiket csak vízalapú, élelmiszer-ellenálló színpigmentekkel színezik, és a hagyományos melamin termékekkel ellentétben a CINK termékei nincsenek bevonva semmilyen felületkezelő anyaggal. Minden terméküket az 1935/2004 / EK rendeletnek, valamint az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalának (FDA) megfelelően tesztelték.

A Sticky Lemon-t 2016-ban alapították Hollandiában. Elsősorban táskákat, tolltartókat és írószereket gyártanak. Color blocking és a retro stílus jellemzi termékeiket, melyek grafikus formájukkal, elegáns kialakításukkal és élénk színekkel válnak a gyermek kedvenceivé. A nálunk kapható táskák mindegyike újrahasznosított PET-palackból készült.

A Main Sauvage a puha játékok és kiegészítők 2015-ben alapított francia márkája. Termékeik ökológiai szempontból fenntartható módon készülnek, megújuló, természetes alapanyagokból. A gyártás egyetlen műhelyben történik, a játékok minden egyes részlete kézzel készül, mely segít megőrizni azokat a hagyományos készségeket és technikákat, amelyek tiszteletben tartják az embereket és a természetet egyaránt.

A londoni székhelyű Cribstar-t egy kétgyermekes anyuka alapította, ki azóta is egy személyben irányítja termékeik életét a gyártástól a szállításig. Egyszerű, stílusos de mindenekelőtt kényelmes ruhákat készítenek 0-8 éves korig, kiváló minőségű, tanúsítvánnyal ellátott alapanyagokból.

100 % holland márka, kik a basic couture kollekcióik keretében nélkülözhetetlen alapdarabokat készítenek gyermekeink számára.
Kiváló minőségű organikus anyagok, időtlen design, unisex színek = egész évben hordható ruhák.
A márka alapítóinak azonban nem csak a fogyasztás befolyásolása, hanem a felhasználás is fontos.
Fel kell ismerni, hogy az organikus ruhák (tartósságuk és gyártási körülményeik által) igenis drágábbak, mint azok a termékek, melyek nem rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal. Ez a jövő. A gyerekeink jövője.

Az angol Organic Zoo 0-3 éves korú gyermekeink részére tervez szebbnél szebb darabokat. A márka küldetése az, hogy ösztönözze ügyfeleit a tudatosabb vásárlási döntések meghozatalára, különös tekintettel a ruhák eredetére, alapanyagok minőségére.
Európában készült ruháik garantáltan tartósak és vegyszermentesek. Gyártási folyamataik minden részében odafigyelnek a környezetterhelésre, ezért nem csak a ruhák gyártásánál, hanem a csomagolásnál is környezetbarát anyagokat használnak.

A Haps Nordic nevű dán vállalatot 2016-ban alapította egy textiltervező anyuka. A konyhai kiegészítőket gyártó márka termékei kizárólag újrahasznosított anyagokból és GOTS-tanúsítvánnyal ellátott pamutból készülnek és hűen tükrözik a skandinávokra oly jellemző minimalista funkcionalizmust.
Az esztétikus és fenntartható termékek kiváló minőségűek, amelyek az újrahasznosításra és a környezet védelmére hívja fel a figyelmet, a felesleges csomagolások és az élelmiszer-pazarlás helyett.

MILE. Azaz Miriam és Lenka, 2 szlovák anyuka, akik gyermekeik születése után olyan márkát szerettek volna létrehozni, amely ünnepli a babák világát, boldogságát és kíváncsiságát. Nagy gondot fordítanak a gyártási folyamat minden szakaszára, termékeik egy helyi szabóműhelyben készülnek, így a végeredmény egy 100 % európai termék és márka.
A nálunk kapható vintage harisnyák elérhetőek 0-4 éves korig.