Márkáink

A svéd márka stílusos és környezetbarát étkészletet kínál, minden korosztály számára, 5 unisex színből álló színpalettájával tökéletesen kiegészíti a modern otthont. Termékeik a bambusz evőpálcika gyártása során keletkezett hulladék újrahasznosításából készülnek. A GMO-mentes kukoricakeményítővel és egy 100% -os élelmiszer-minőségű melamin kötőanyaggal keverve a CINK különösen tartós edénykészleteket kínál, amelyek kopás és ütésállóak. Termékeiket csak vízalapú, élelmiszer-ellenálló színpigmentekkel színezik, és a hagyományos melamin termékekkel ellentétben a CINK termékei nincsenek bevonva semmilyen felületkezelő anyaggal. Minden terméküket az 1935/2004 / EK rendeletnek, valamint az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalának (FDA) megfelelően tesztelték.

A Sticky Lemon-t 2016-ban alapították Hollandiában. Elsősorban táskákat, tolltartókat és írószereket gyártanak. Color blocking és a retro stílus jellemzi termékeiket, melyek grafikus formájukkal, elegáns kialakításukkal és élénk színekkel válnak a gyermek kedvenceivé. A nálunk kapható táskák mindegyike újrahasznosított PET-palackból készült.

A Main Sauvage a puha játékok és kiegészítők 2015-ben alapított francia márkája. Termékeik ökológiai szempontból fenntartható módon készülnek, megújuló, természetes alapanyagokból. A gyártás egyetlen műhelyben történik, a játékok minden egyes részlete kézzel készül, mely segít megőrizni azokat a hagyományos készségeket és technikákat, amelyek tiszteletben tartják az embereket és a természetet egyaránt.

A londoni székhelyű Cribstar-t egy kétgyermekes anyuka alapította, ki azóta is egy személyben irányítja termékeik életét a gyártástól a szállításig. Egyszerű, stílusos de mindenekelőtt kényelmes ruhákat készítenek 0-8 éves korig, kiváló minőségű, tanúsítvánnyal ellátott alapanyagokból.

100 % holland márka, kik a basic couture kollekcióik keretében nélkülözhetetlen alapdarabokat készítenek gyermekeink számára.
Kiváló minőségű organikus anyagok, időtlen design, unisex színek = egész évben hordható ruhák.
A márka alapítóinak azonban nem csak a fogyasztás befolyásolása, hanem a felhasználás is fontos.
Fel kell ismerni, hogy az organikus ruhák (tartósságuk és gyártási körülményeik által) igenis drágábbak, mint azok a termékek, melyek nem rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal. Ez a jövő. A gyerekeink jövője.

Az angol Organic Zoo 0-3 éves korú gyermekeink részére tervez szebbnél szebb darabokat. A márka küldetése az, hogy ösztönözze ügyfeleit a tudatosabb vásárlási döntések meghozatalára, különös tekintettel a ruhák eredetére, alapanyagok minőségére.
Európában készült ruháik garantáltan tartósak és vegyszermentesek. Gyártási folyamataik minden részében odafigyelnek a környezetterhelésre, ezért nem csak a ruhák gyártásánál, hanem a csomagolásnál is környezetbarát anyagokat használnak.

A Haps Nordic nevű dán vállalatot 2016-ban alapította egy textiltervező anyuka. A konyhai kiegészítőket gyártó márka termékei kizárólag újrahasznosított anyagokból és GOTS-tanúsítvánnyal ellátott pamutból készülnek és hűen tükrözik a skandinávokra oly jellemző minimalista funkcionalizmust.
Az esztétikus és fenntartható termékek kiváló minőségűek, amelyek az újrahasznosításra és a környezet védelmére hívja fel a figyelmet, a felesleges csomagolások és az élelmiszer-pazarlás helyett.

MILE. Azaz Miriam és Lenka, 2 szlovák anyuka, akik gyermekeik születése után olyan márkát szerettek volna létrehozni, amely ünnepli a babák világát, boldogságát és kíváncsiságát. Nagy gondot fordítanak a gyártási folyamat minden szakaszára, termékeik egy helyi szabóműhelyben készülnek, így a végeredmény egy 100 % európai termék és márka.
A nálunk kapható vintage harisnyák elérhetőek 0-4 éves korig.

Védelmező anya, gyermeki szabadság és a természet szépsége. Ez a Grech & Co, egy dán, négy gyermekes anyuka vállalkozása arra, hogy gondosan megválogatott, megtervezett és létrehozott darabokon keresztül szépséget vigyen mindennapjainkba. Napszemüvegek, hajcsattok, fából készült baba játékok és sok egyéb minimalista kiegészítő az egész család számára.

A cseh hagyományok, a praktikum és kortárs stílus ötvözete, ez Terezia márkája a Silly Silas. Webshopunkban kapható szezonális fazonok tradícionális cseh tecnológiával készültnek, elasztánmentes előállítással, tanúsítvánnyal ellátott 100 % pamutból.