Rólunk

rolunk

Üdvözöllek a KidToday világában!
Dóra vagyok, egy 5 éves kislány anyukája. Így már tudjátok is, hogy ki inspirált arra, hogy ezt az oldalt létrehozzam. A divat iránti érdeklődésem és a tanulmányaim által külföldön eltöltött hosszú hónapok alatt ért hatások Emma születését követően teljesedtek ki igazán. Ekkor tudatosodott bennem ugyanis, hogy határainkon túl mennyivel másabb és minőségibb a kínálat a baba-és kisgyermek iparágban.
2017-ben létrehoztam egy gyerekruha márkát. Bár a munka kísérleti jellegű volt, a két kollekció megalkotása által rengeteget tanultam a szakmáról. Ekkor váltam tagjává a Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesületnek is, mely a hazai divattal, a ruházati- és textiliparhoz kapcsolódó termékekkel foglalkozó non-profit szervezet.
Annak ellenére, hogy a mainstream divat része a mindennapi életünknek, a KidToday szeretne alternatívát biztosítani. Célunk a gyermekek végtelen képzeletének összekapcsolása a modern szülők esztétikájával egyedi és tartós darabokban. Az, hogy a gyermekek ruhatárába és környezetébe kifogástalan anyagú, minimalista és funkcionalista termékek kerüljenek. Napjainkban ez az iparág hatalmas átalakuláson megy keresztül. Humánus és fenntartható alternatívák keresése a cél, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk. A gyártás, a kereskedelem mindig hatással lesz környezetünkre. A kihívás az, hogy ez minimális legyen.
Kínálatunkban olyan nemzetközileg elismert márkák termékeit találhatjátok meg, melyek a minimalizmus, a funkcionalizmus és a fenntarthatóság jegyében születtek. Az unalmas formatervezés és a mérgező vegyi anyagok a múlté, a modern színeké és az újszerű mintáké a jövő.
Válogass Te is kedvedre az egyre bővülő kínálatunkból!
Szeretettel,
Dóra
Elérhetőségeink:
info@kidtoday.hu
06-30/433-1124